BEKIJK
OOK EENS
DE WEBSITE VAN
GRS MACHINES

Dienstverlening

Werkplaats en Service

Onze monteurs zijn vakbekwaam en gespecialiseerd op het gebied van landbouw en tuin & park machines. Door middel van trainingen en cursussen blijft de kennis met betrekking tot de nieuwste machines "up-to-date" en een goede service gewaarborgd.

In onze werkplaats wordt gewerkt met moderne apparatuur en gereedschappen om reparaties en onderhoud van diverse aardt uit te kunnen voeren. Zo bent u bij LMB Roes altijd aan het goede adres!

Voor service op locatie beschikken wij over een goed uitgeruste servicewagens. Deze mobiele werkplaatsen geven ons de mogelijkheid om allerhande reparaties ter plaatse uit te voeren.

Naast gangbare gereedschappen, onderdelen, las- en snijapparatuur is er ook gereedschap aanwezig voor reparatie van hydrauliek slangen en toebehoren. 

Met behulp van ons bandenwissel-apparaat zijn wij in staat om uw lekke band snel te repareren of uw kapotte band te wisselen. Door onze voorraad van de meest gangbare banden en velgen voor tractoren en machines komen wij meestal snel tot een passende oplossing.
 

Airco-service 

Voor onderhoud aan uw airconditioning hebben wij de modernste apparatuur voor controle, afvullen en reinigen van het systeem. Zo houd u in drukke tijden het hoofd koel.
 

Hydrauliek-service 

In onze werkplaats kunnen wij u van dienst zijn met het repareren of fabriceren van hydrauliek slangen.

Ons assortiment beslaat 1/4" tot 5/8",  van 1 tot 4 staallagen en een zeer groot aanbod hydraulische koppelingen, verlopen, bochten etc.
 

SKL-keuring 

LMB Roes is gecertificeerd SKL trekker- en veldspuitkeuringstation.

Om deze dienst te kunnen verlenen moet het bedrijf beschikken over gediplomeerde keurmeester(s) en de voorgeschreven SKL testapparatuur. Zo kunnen wij uw tractor of veldspuit compleet controleren op functioneren en voorzien van een keuringstikker en certificaat.

Uw tractor wordt compleet geïnspecteerd op tal van punten zodat u uw werk op een veilige manier kan verrichten. Vroegtijdige gebreken kunnen mogelijk worden opgespoord om uw reparatiekosten zo laag mogelijk te houden en uw tijd van stilstand te minimaliseren. We kunnen dit plannen op een tijdstip dat het u het beste past.

Om als ondernemer met gewasbeschermingsmiddelen te mogen werken moet u voldoen aan een aantal wetgevingsregels. Een van deze regels is het SKL keuren van uw veldspuit. Tot op heden dient dit iedere 3 jaar te gebeuren en moet uw machine worden gecontroleerd op functioneren en worden voorzien van een keuring stikker en certificaat.
 

VA-keurmerk

VA-keur voor het keuren van machines, werktuigen en gereedschap

VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen: machines, werktuigen en gereedschap. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom.

VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Het VA-keurmerk is dus een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen. Eén adres voor de keuring van al uw machines

Het VA-keurmerk is breed toepasbaar voor allerhande arbeidsmiddelen:

  • klein elektrisch – of motor aangedreven handgereedschap, ladders/trappen, steigers, aanhangwagens, werkplaatsapparatuur, 400/380 volts machines, las- en snijapparatuur
  • grote machines die worden ingezet in de agrarische sector, de groenvoorziening, de infra- en cultuurtechnische sector en/of de interne transportsector.


Als klant kunt u dus terecht bij één adres en contactpersoon om alle machines, werktuigen en gereedschap in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

VA-keur staat voor:

  • Periodieke veiligheidskeuring
  • Objectieve keuring volgens de hoogste kwaliteitsnormen
  • Ervaren en deskundige keurmeesters
  • Keursysteem met ingebouwde controles
  • Zekerheid van een solide keurbedrijf


Heeft u vragen over een van deze diensten kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening

Top
X

Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.roeszevenaar.nl !