BEKIJK
OOK EENS
DE WEBSITE VAN
GRS MACHINES

Search

Stiga E-ride S300 accu gazonmaaier - zitmaaier

Subgroup:
Mower self-propelled
Item:
666941
Manufacturer :
Stiga
Type:
E-ride S300 accu gazonmaaier - zitmaaier
Mowing width:
98 cm
Price:
3.295 EUR
Vat:
Excl. 21%
Optional extras:
  • Cutting knives
Extras:
Stiga e-Ride S300 Accu Zitmaaier

inclusief ingebouwde accu en oplader.

Dé vernieuwing op het gebied van zitmaaiers: de accu zitmaaier. Deze Stiga e-Ride S300 verdeelt het gemaaide gras in stroken naast de machine op het gazon door middel van zijuitworp. Aangedreven door krachtige 30Ah Li-Ion accu’s. Op een volle accu kan deze zitmaaier gazons tot wel 45 minuten maaien. Met een ruime maaibreedte van 98 cm en zonder een opvangbak om te legen, is uw gazons zo gemaaid!

Beste van beide werelden
De Stiga e-Ride S300 48V 30Ah accu biedt u het beste van beide werelden: het vermogen van deze machine is vergelijkbaar met een benzinemotor, maar zonder het lawaai, het onderhoud en de uitstoot. De e-Ride is voorzien van een gebruiksvriendelijk dashboard die het accuniveau toont, een 1.2 kW transaxle motor (snelheid tot 9.5 km/u) en twee mesmotoren. Laatstgenoemde hebben gezamenlijk een vermogen van 3kW, werken zonder riemen, poelies en onderhoud. Iedere maaibeurt is een plezier dankzij de ruime maaibreedte en de in 7 standen verstelbare maaihoogte (25 tot 80 mm).

Machinebeheer
Wat de Stiga e-Ride uniek maakt is zijn machinebeheer. Het slimme brein in de e-Ride is het STIGA Vehicle Management System. Het ontvangt veiligheidssignalen en gebruiksinformatie om de aandrijving en motoren aan te sturen. Dus wanneer de accu bijna leeg is, schakelen de messen uit zodat u genoeg vermogen overhoudt om terug te keren.

Batterijaangedreven – voor stiller maaien, zonder brandstof
Zijwaartse uitworp en mulching kit
Intuïtief dashboard
Makkelijks schoonmaken d.m.v. aansluiting voor tuinslang
Intern reference nr.:
STIGA-E-RIDE S300


Send us a message:

Subject:
Company:
Name:
Country:
Int.Telephone:
E-mail:
Message:
Top
X

Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.roeszevenaar.nl !